West Ham United tiedotti tiistaina hankkineensa Englannin maajoukkueen maalivahdin Joe Hartin yhden vuoden lainasopimuksella Manchester Citystä.

Lontoolaisjoukkueen puheenjohtaja David Sullivan iloitsi Hartin saapumisesta West Hamiin seuran verkkosivuilla. Sullivan kertoi tiedotteessa, että Hart on paras maalivahti, jonka kanssa hän on ikinä työskennellyt.

Yhtäkään peliä Hart ei ole vielä Hammersin maalilla ehtinyt torjua, mutta Sullivan oli hankkimassa häntä jo vuonna 2009 Birmingham Cityyn.

– Olen työskennellyt tämän siirron parissa jo joidenkin kuukausien ajan. Joen näkeminen West Ham Unitedin paidassa on erittäin mieleistä. Odotan, että hänestä tulee mahtava pelaaja tälle seuralle enkä malta odottaa, että näen hänet ensimmäistä kertaa Hammersin paidassa London Stadiumilla, kertoi Sullivan.

West Hamia vuodesta 2013 edustanut espanjalaismaalivahti Adrian ei selkeästi ollut tyytyväinen seurapomonsa antamaan lausuntoon. Hän päätti muistuttaa Sullivania siitä, että sekä hän itse että Darren Randolph ovat yhä valmiina taistelemaan peliajasta.

– Kiitos rehellisyydestäsi! Mutta sinulla on silti kaksi mahtavaa ammattilaista, jotka arvostavat, taistelevat ja puolustavat tätä (West Hamin) merkkiä, kirjoitti Adrian Twitter-tililleen viitaten Sullivanin tiedotteeseen. Katso twiitti alta. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Adrián San Miguel

@AdriSanMiguel
Thanks for your sincerity! But you still having "two great professionals" respecting,fighting & defending this badge⚒

West Ham United

@WestHam
"I expect him to be a great player for our Club." ⚒

whufc.com/news/articles/…