Entinen Swansean espanjalaishyökkääjä Michu joutuu lopettamaan uransa loukkaantumisten takia.

31-vuotias kärkimies pelasi viime kaudella Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla nuoruutensa seurassa Real Oviedossa. Hän esiintyi 27 ottelua ja teki yhden maalin.

Espanjalainen vietti Swanseassa kolme kautta, jonne hän siirtyi kesällä 2012 Rayo Vallecanosta noin 3 miljoonan euron siirtosummalla.

Hän pelasi itsensä suoraan walesiläisten sydämiin iskemällä ensimmäiseen yhdeksään otteluun seitsemän osumaa. Ensimmäisellä kaudellaan hän osui kaiken kaikkiaan 22 kertaa ja sai kutsun jopa Espanjan maajoukkueeseen.

Sitten loukkaantumiset alkoivat vaivata Michua. Toisella kaudella Swanseassa hän sai aikaiseksi vain kuusi maalia, jonka jälkeen hän lähti lainalle Napoliin. Italiassa mies pelasi vain viisi ottelua loukkaantumisista johtuen.

Vammojen riivaama pelimies siirtyi lopulta Espanjan neljänneksi korkeimmalle sarjatasolle UP Langreoon, josta hän siirtyi Oviedoon.

Lopulta Michu on joutunut tekemään raskaan päätöksen ja lopettamaan ammattilaisuransa. Sky Sportsin mukaan häntä kiinnostaa jäädä jalkapallon pariin valmentajana.