HJK hävisi Eurooppa-liigassa vieraissa makedonialaiselle FK Shkendijalle 1-3. Voiton arkkitehtina kotijoukkueelle toimi hattutempun paukuttanut Besart Ibraimi.

Vikkelä ja taiturimainen Ibraimi hankki joukkueelleen kaksi rangaistuspotkua, joista hän myös viimeisteli maalit itse. Lisäksi hänelle järjestettiin maalin eteen avopaikka, josta hänellä oli helppo työ ohittaa HJK:n maalivahti Thomas Dähne.

Ensimmäinen puoliaika oli ottelussa tasainen ja molemmat joukkueet viimeistelivätkin maalin. HJK kulmasta ja Shkendija rangaistuspotkusta. HJK:n ainokaisen teki Ousman Jallow.

Toinen puoliaika oli käytännössä kokonaan kotijoukkueen. Klubi ei päässyt hyökkäämään juuri ollenkaan.

HJK:n ahdinkoa lisäsi vielä Hannu Patrosen ottama punainen kortti. Samasta tilanteesta Shkendija iski myös 3-1-maalinsa.

Seuraava osa pelataan Helsingissä viikon päästä, jonne HJK lähtee yksi vierasmaali takataskussaan. Peli ei ole tältä osin täysin menetetty, sillä 2-0-voittokin riittäisi tässä kohtaa jatkopaikkaan.