Anssi Jaakkolalle täydet minuutit ja nollapeli Readingin 2-0-voitossa

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien maalivahti Anssi Jaakkola pelasi täydet minuutit hänen seurajoukkueensa Readingin voittaessa Gillingham FC:n tiistaina Englannin liigacupissa, Baracao Cupissa, 2-0. Ottelun molemmista maaleista vastasi Liam Kelly.

Kyseessä oli 30-vuotiaan Jaakkolan ensimmäinen virallinen ottelu tällä kaudella. Hän istui penkillä Englannin Mestaruussarjan avauskierroksella, kun Reading hävisi Queens Park Rangersille lauantaina 0-2.

Jaakkola oli jo hetken kesällä Readingin ainoa seniorimaalivahti, kun joukkueen viime kauden ykköstorjuja Ali Al-Habsi siirtyi Al-Hilal Riyadhiin. Royals päätti kuitenkin hankkia Sunderlandista tolppiensa väliin entisen Arsenal-vahdin Vito Mannonen, joka oli avauksessa QPR:ia vastaan.