Arsenalin manageri Arsene Wenger oli äärimmäisen tyytyväinen joukkueensa kesähankinnan Sead Kolasinacin esitykseen Chelseaa vastaan sunnuntaina Community Shieldissä.

Kolasinac, 24, vastasi Arsenalin 1-1-tasoitusmaalista ottelun 82. minuutilla, mikä siivitti joukkueet varsinaisen peliajan jälkeen rangaistuspotkukilpailuun. Chelsean Thibaut Courtois ja Alvaro Morata epäonnistuivat yrityksissään ja Arsenal upotti kaikki neljä pilkkuaan sisään.

Kyseessä oli entisen Schalke-puolustajan ensimmäinen osuma Arsenalin paidassa. Kolasinac siirtyi kesän alussa vapaana agenttina lontoolaisseuraan.

Wenger uskoo, että Bosnian ja Hertsegovinan maajoukkuetta edustavalta Kolasinacilta tullaan näkemään enemmänkin vakuuttavia esityksiä tulevalla kaudella.

– Hän oli erinomainen tänään. Hän on luonnostaan fyysisesti vahva. On pelaajia, jotka pumppaavat itsensä kuntoon salilla ja on pelaajia, jotka syntyivät vahvana. Hän kuuluu jälkimmäiseen ryhmään. Valioliigassa voimalla on iso osuus. Mutta en ostanut häntä vain sen takia, ostin hänet myös hänen asenteensa takia, sanaili Wenger ESPN:n mukaan.

– Mielestäni nykyajan jalkapallossa ei sallita enää yhtä paljon heikkouksia kuin 20 vuotta sitten. Kyse on aina lahjakkuuden ja asenteen yhdistelmästä. Minusta hän on hyvin lahjaksas, mutta myös erittäin vahva ja päättäväinen henkisesti, minkä lisäksi hänellä on voimakas kroppa.