Chelsean kapteeni Gary Cahill myöntää, että hänen joukkueelleen tulee vielä ikävä espanjalaishyökkääjä Diego Costaa.

Costa, 28, ilmoitti Chelsealle lähtähaluistaan jo keväällä. Joukkueen manageri Antonio Conte vastasi Costan huutoon kertomalla hänelle, että häntä ei enää tulevalla kaudella tarvita. Nyt espanjalainen etsii itselleen uutta seuraa.

Chelsea hankki jo Costan korvaajaksi hänen maanmiehensä Alvaro Moratan Real Madridista. 24-vuotiaalla Moratalla on kuitenkin isot saappaat täytettävänä. Costa on ollut Chelseassa kolme kautta ja ollut jokaisena vuonna seuran paras maalintekijä.

– Tulemme kaipaamaan häntä pelaajana. Diego Costa on Diego Costa. Hän tekee maaleja. Hän on eloisa persoona ja hän omaa ison luonteen, kertoo Cahill talkSPORTille.

– Hän jättää ison aukon. Olemme täydentäneet ryhmäämme Alvarolla, ja hän on loistava lisäys joukkueeseemme, mutta isoja pelaajia tulee aina ikävä.