Yhdysvalloissa MLS-sarjajoukkue New York Cityssä pelaava David Villa sai kolmen vuoden tauon jälkeen kutsun maajoukkueen mukaan. Vuoden 2010 maailmanmestaruuskilpailujen jaetun maalikuninkuuden voittanut Villa sanoo olevansa todella onnellinen kutsusta.

– Olen todella onnellinen nähdessäni kaikki tutut ja joukkuekaverit, Villa sanoi Marcan mukaan.

Peliajasta ei ole hyökkääjän mukaan mitään varmuutta, mutta hän sanoo ettei pety, jos sitä ei tule.

– Minun roolini tulee olemaan joukkueen auttaminen, kuten aina. Valmentaja päättää ketkä pelaavat, mutta annan kaikkeni auttaakseni joukkuetta. En tule olemaan pettynyt, jos en pelaa. Joukkue saa täyden tukeni, mitä ikinä päätetäänkään.

Espanjalainen myöntää, että siirto pelaamaan Atlantin toiselle puolelle vaikeuttaa maajoukkuekutsun saamista, mutta hän ei ole luopunut toivosta.

– Kun menet liigaan, jossa sinua ei nähdä kahdeksaan kuukauteen vuodesta, tiedät maajoukkuekutsun saamisen olevan vaikeaa. Minä tiesin sen, mutta en uskonut, että en ikinä saavuttaisi sitä, entinen Barcelonan hyökkääjä kertoo.

35-vuotias Villa toivoo, että hän toimisi inspiraation lähteenä myös muille samankaltaisessa tilanteessa oleville, kuten hänen vanhalle maajoukkuekaverilleen Iker Casillasille.