La Ligan meksikolaistähti siirtyy talvella MLS:n tulokasjoukkueeseen

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Ensi vuonna Major League Soccerissa aloittava Los Angeles FC vahvisti tiistaina hankkineensa Real Sociedadin meksikolaishyökkääjän Carlos Velan riveihinsä ensi kaudeksi.

Vela, 28, tulee pelaamaan tammikuuhun asti Sociedadissa, minkä jälkeen hän siirtyy uuteen seuraansa. Marcan mukaan kaupan siirtosummaksi määräytyi 5 miljoonaa euroa.

Meksikon maajoukkuehyökkääjä on edustanut La Realia kuuden kauden ajan tehden 72 maalia kaikki kilpailut mukaan lukien.

– Olin onnekas, kun sain tarjouksia niin monista isoista seuroista kesällä. Mutta rakkaudesta ja kunnioituksesta Real Sociedadin värejä kohtaan sitouduin pelaamaan täällä seuraavat kuusi kuukautta ja tuomaan parhaani kentälle jokaisena päivänä. Tavoitteenani on auttaa joukkuetta jokaisessa tulevassa kilpailuissa, sanoi Vela ESPN:n mukaan.

– Saavuin Real Sociedadiin lainalle 16. elokuuta 2011 ja heinäkuun 17. päivä 2012 toteutin virallisen siirtoni tänne tietäen, että olen tulossa mahtavaan seuraan. Sen jälkeen vietin kuusi unohtumatonta vuotta yhdessä maailman parhaista kaupungeista.

Vela on viettänyt koko ammattilaisuransa Euroopassa. Hän siirtyi 16-vuotiaana Arsenaliin, minkä jälkeen hän on edustanut myös Celta de Vigoa, UD Salamancaa, West Bromwich Albionia ja nykyisin Real Sociedadia.

Meksikon maajoukkueessa hän on pelannut 55 ottelua ja tehnyt 17 maalia.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS