AC Oulu otti päänahan OPS:sta, kun se voitti pommiuhan takia uusitun Oulun derbyn maalein 3-0. OPS-manageri Miika Juntunen ajettiin katsomon puolelle.

OPS tiedotti aiemmin keskiviikkona, että joukkueen kaksi pelaaja Matias Juntunen ja Felix Orishani törmäsivät kovasti yhteen keskiviikon aamuharjoituksissa. Nettisivuilla kerrottiin, että molemmat pelaajat joutuivat sairaalaan tarkkailtavaksi. Juntuselle kerrottiin olevan vakava aivotärähdys, Orishani menetti törmäyksessä tajuntansa ja pelikavereiden nopea toiminta pelasti miehen hengen.

Moni saattoikin hieraista silmiään, kun Miikan poika Matias Juntunen oli kuitenkin nimetty ottelun kokoonpanoon. Vielä enemmän ihmetytti se, että manageri Juntunen laittoi Matias Juntusen kentälle 65. minuutilla. Ilmeisesti Juntusen aivotärähdys ei ollutkaan niin vakava kuin aiemmin annettiin olettaa tai sitten Juntusen peluuttaminen oli hyvin kyseenalaista.

Ottelun viime hetkillä ottelun erotuomari passitti manageri Juntusen katsomon puolelle.

AC Oulun maaleista vastasivat Tuomas Mustonen, Jere Aallikko sekä rangaistuspotkulta Alberto Alvarado Morin. Ottelua seurasi Raatin stadionilla 1440 katsojaa. Tunnelmat Oulun pukukopissa derbyvoiton jälkeen olivat katossa. Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

AC Oulu

@ACOulu
#OulunDerby-voitto maistuu tältä!