Petteri Forsellilla on ollut haasteellinen kausi. Mies teki hiljattain sopimuksen Allsvenskanissa pelaavan Örebron kanssa, mutta hänet seuraan hankkinut valmentaja jäi pois päävalmentajan paikalta viime sunnuntaina.

Forsell teki keväällä sopimuksen Puolan pääsarjassa pelaavan Cracovian kanssa, mutta sopimus purettiin lopulta uuden päävalmentajan tultua seuraan. Sopimuksen purku on tällä hetkellä FIFAn käsiteltävänä. Lue lisää aiheesta täältä.

Forsellin Örebrohon hankkinut valmentaja Alexander Axen jätti seuran viime sunnuntaina Sundsvallille kärsityn tappion jälkeen. Örebro on tällä hetkellä Allsvenskanissa sijalla 11. Uutena päävalmentajana aloitti Axel Kjäll. Tilanne on Axenin mukaan hankala Forsellille.

– Olen puhunut Petterin kanssa ja selittänyt hänelle miksi kävi niin kuin kävi. En usko, että meidän välillemme jää huonoja fiiliksiä. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, hänellä ei ole mikään huipputilanne Örebrossa. Hänestä tuli häviäjä, valitettavasti, Axen harmitteli ruotsalaiselle Österbottens Tidningille.

Örebrossa Forsell on pelannut kolme sarjaottelua, joissa hän on tullut vaihdosta sisään. Cup-ottelussa Forsell vakuutti syöttäen Örebron molemmat osumat ja ruotsalaissivusto valitsi hänet myös ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Sunnuntaiset jäähyväiset olivat Axenin mukaan tunteikkaat.

– Se hali meni turhan nopeasti, vaikka yritin pitää kiinni.