IL: Petteri Forsell kommentoi puolalaisseuran uskomatonta toimintaa – lakimies hoitamassa asiaa

© Kuva: Juha Tamminen

Petteri Forsell teki sopimuksen Puolan pääsarjassa pelaava Cracovian kanssa kesäkuussa. Uusi valmentaja Michal Probierz tuli seuraan pari päivää Forsellin sopimuksen julkaisun jälkeen, eikä hän nähnyt käyttöä tuoreelle hankinnalle.

Sen jälkeen seura syytti Forsellia siitä, ettei hän olisi ollut vaaditussa kunnossa, vaikka hän oli läpäissyt seuran lääkärintarkastuksen. Seura halusi purkaa Forsellin sopimuksen.

– Sanoin, että olen aina näyttänyt tältä, ja ihan sama, kenelle vanhalle valmentajalleni soitat, ne tietävät, että jaksan juosta. Voin näyttää testituloksia, Forsell kertoi Iltalehdelle.

Forsell ei saanut edes näyttää taitojaan uudelle valmentajalle. Päätös siitä, ettei Forsell tulisi jatkamaan seurassa, oli tehty jo ennen peliesityksiä.

– En vetänyt kertaakaan futiskenkiä jalkaan uuden valmentajan silmien alla. Hän vain katsoi kroppaani ja sanoi, ettei hän tarvi minua pelityyliinsä

– Kysyin häneltä, että saanko laittaa futiskengät jalkaan, että näet, millainen pelaaja minä olen, Forsell sanoi.

Päävalmentaja ei pyyntöön suostunut. Probierz myös kertoi, ettei aio antaa Forsellille edes mahdollisuutta osoittaa kykynsä. Puolalaisvalmentajasta  on ennenkin liikkunut kauhutarinoita siitä, miten hän kohtelee ulkomaalaisia pelaajia, lue lisää tästä.

Tällä hetkellä suomalaispeluri etsii kuumeisesti uutta seuraa. Seuran toiminnasta Forsell ja hänen agenttinsa Jonne Lindblom aikovat valittaa Fifalle. Asiaa hoitaa lakimies.

Lue koko IL:n juttu aiheesta tästä linkistä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.