Paris Saint-Germain on julkaissut verkkosivuillaan tiedotteen, jossa se kertoo olevansa yllättynyt FC Barcelonan toiminnasta.

Barcelona kertoi eilen tiistaina omassa tiedotteessaan, että se aikoo hakea entiseltä pelaajaltaan, PSG:n brasilialaishyökkääjältä Neymarilta, oikeusteitse 8,5 miljoonan euron korvauksia sopimusrikkomuksesta.

Neymar, 25, siirtyi elokuun alussa Barcelonasta PSG:hen 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla.

Barcelonan mukaan Neymar ei kunnioittanut sopimustaan seuran kanssa. Brasilialaishyökkääjä allekirjoitti viime vuoden syyskuussa Barcan kanssa jatkosopimuksen, mistä hän tienasi juurikin 8,5 miljoonan euron bonuksen. Barcelona vaatii maksettua bonusta takaisin kymmenen prosentin korolla, koska Neymar ei suorittanut sopimuskauttaan loppuun.

– Paris Saint-Germain oli yllättynyt saadessaan tietää FC Barcelonan lausunnosta, jossa kerrotaan Espanjassa alkavista oikeustoimista seuran entistä pelaajaa Neymaria kohtaan ja jossa ilmaistaan, että jos Neymar ei kykene maksamaan entisen seuransa vaatimia rahoja, on Paris Saint-Germainin vastuulla maksaa tuo summa, kertoo PSG tiedotteessaan.

– Paris Saint-Germain toistaa, että me olemme Neymarin tavoin aina kunnioittaneet asiaankuuluvia lakeja ja sääntöjä kaupanteossamme ja ihmettelemme jälleen kerran FC Barcelonan asennetta.