SJK-kapteeni laittoi nimensä kahden vuoden jatkosopimukseen – ”Olen todella tyytyväinen”

© Kuva: Juha Tamminen
Arsenal ja Liverpool tarjoavat viihdettä pikkulauantaille! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Veikkausliigan huippumaalivahteihin kuuluva, Seinäjoen Jalkapallokerhon kapteeni Mihkel Aksalu on allekirjoittanut kahden vuoden jatkosopimuksen SJK:n kanssa.

Viron maajoukkueen ykkösvahti Aksalu, 32, jatkaa näillä näkymin Seinäjoella kauden 2019 loppuun.

Vuonna 2013 vapaana agenttina seuraan saapunut Aksalu on pelannut viiden kauden aikana kaikissa kilpailuissa SJK:ssa 154 ottelua, joissa hän on pitänyt maalinsa puhtaana yhteensä 67 kertaa.

– Tämä on meille tärkeä jatkosopimus ja meille on erittäin tärkeää saada seurana jatkuvuutta toimintaan pelaajistonkin osalta. Haluamme, että joukkue joka meillä on nyt, jatkaa myös ensi kaudella hyvin pitkälti samanlaisena ja siten voimme rakentaa tulevaisuutta, kertoo SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi seuran tiedotteessa.

Myös Aksalu itse jatkaa erittäin mielellään Seinäjoella.

– Olen todella tyytyväinen jatkosopimuksesta SJK:n kanssa. Tämä on ollut mahtavaa aikaa minulle. Olemme voittaneet liigan, saaneet mitaleita ja voittaneet cupin. Pelaajalle on kaikkein tärkeintä, että on mahdollisuus voittaa jotain, ja tämä on minulle sellainen paikka missä näin on. Uskon, että se on sitä myös jatkossa.

Aksalu on voittanut SJK:n kanssa Veikkausliigan kaudella 2015 sekä Suomen Cupin viime vuonna. Seinäjokelaiset ovat mukana Cupin finaalissa myös tänä vuonna, kun he kohtaavat Helsingin Jalkapalloklubin 23. syyskuuta kotikentällään OmaSp Stadionlla.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Arsenal ja Liverpool tarjoavat viihdettä pikkulauantaille! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!