SJK lähettää hyökkääjälupauksensa jälleen lainalle – Ykkösen nousutaisto odottaa

© Kuva: Juha Tamminen

Nappaa riskitön veto ja tienaa Makedonian vähintään kahden maalin voitolla jopa 228 euroa!

Seinäjoen Jalkapallokerhon hyökkääjä Elias Ahde, 21, siirtyy loppukauden mittaisella lainasopimuksella Ykkösessä pelaavan Kokkolan Pallo-Veikkojen riveihin.

KPV on tiukasti mukana Ykkösen nousutaistossa. Kokkolalaiset ovat kolmantena, tasapisteissä toisena olevan FC Hongan kanssa, jolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Piikkipaikkaa Ykkösessä pitää Turun Palloseura, jolla on yksi piste enemmän kun Hongalla ja KPV:lla.

Ahde teki debyyttinsä Veikkausliigassa huhtikuussa, kun hän pelasi SJK:n kanssa FC Lahtea vastaan. Seuraavat kuusi peliä hän vietti lainalla JJK:ssa, jonka mukana hän teki ensimmäisen pääsarjamaalinsa. Ahde palasi lainapestiltään kesäkuun alussa ja on kaiken kaikkiaan pelannut nyt 13 Veikkausliigan ottelussa, joissa hän on tehnyt yhteensä kaksi maalia ja antanut yhden maalisyötön.

Ahteen sopimus SJK:n kanssa ulottuu kauden 2019 loppuun.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Makedonian vähintään kahden maalin voitolla jopa 228 euroa!