IS: Turussa tapahtuu – kaksi valmentajaa sai lähteä Interistä

© Kuva: Juha Tamminen
Atletico Madrid vs Juventus! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

FC Interin edustusjoukkueen valmentajat Fabrizio Piccareta ja John Allen on siirretty sivuun tehtävistään, kertoo Ilta-Sanomat.

Allen ei halunnut kommentoida IS:lle tilannetta. Tekninen johtaja Vesa Mäki ja päävalmentaja Shefki Kuqi eivät olleet tavoitettavissa. Vielä ei ole tiedossa, jatkavatko Allen ja Piccareta muissa tehtävissä organisaatiossa.

Italian Genovasta kotoisin oleva Piccareta, 51, siirtyi Interiin talvella, mitä ennen hän toimi Italian juniorimaajoukkueiden pelaajatarkkailijana. Hän on toiminut apuvalmentajana Englannissa ja Portugalissa ja kuulunut Valioliigassa Sunderlandin valmennusyhmään.

Allen, 52, liittyi Interin valmennustiimiin jo viime kesänä ennen Kuqia. Ennen pestiään sinimustissa hän toimi porilaisen FC Jazzin päävalmentajana.

Walesilaisvalmentaja saapui Suomeen jo peliuransa aikana yli 30 vuotta sitten. Hän on pelannut Suomen pääsarjassa lähes 300 ottelua ja toiminut päävalmentajana Veikkausliigassa Turun Palloseurassa ja Rovaniemen Palloseurassa.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kertoimet ottelulle Ilves - FC Inter Turku 22.09.2019

1
X
2
Bonus
 
Atletico Madrid vs Juventus! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!