Newcastle United on valmis myymään Emmanuel Rivieren, Massadio Haidaran, Tim Krulin ja Jack Colbackin tehdääkseen tilaa uusille hankinnoille, kertoo Daily Star.

Valioliigaan täksi kaudeksi palannut seura on yrittänyt päästä nelikosta eroon koko kesän, ja lehden mukaan uudet ostajat ovat viimein löytyneet.

Manageri Rafael Benitez oli jättänyt sekä Haidaran, Krulin, Colbackin että Rivieren ulos kokoonpanosta, kun Newcastle kohtasi Tottenhamin Valioligan avauskierroksella. Ottelu päättyi Tottenhamin 2-0-voittoon.

Benitezin ja Newcastlen tavoitteena on tuoda vielä lisää pelaajia joukkueeseen tässä siirtoikkunassa. Toistaiseksi uusia miehiä on tullut kuusi, joista uusin on espanjalaishyökkääjä Joselu, joka saapui seuraan Stoke Citystä.

Newcastlen on kuitenkin ensin karsittava Benitezin ylimääräiseksi luokittelemat pelaajat pois joukosta.