Brassitähti Neymar siirtyi ennätyssummalla kesän aikana FC Barcelonasta PSG:n riveihin. Siirto on saanut niin ylistystä kuin kritiikkiäkin osakseen.

Puhetta on riittänyt siitä, mikä Neymarin todellinen syy siirrolle oli. Useissa lähteissä on puhuttu siitä, että Neymar halusi uuden haasteen. Lisäksi on puhuttu myös siitä, kuinka Neymar voisi nousta PSG:ssä lopullisesti samaan tähtikategoriaan Cristiano Ronaldon ja entisen pelikaveri Lionel Messin kanssa.

Brasilialainen jalkapallolegenda Romario ei kuitenkaan usko, että siirto PSG:hen oli välttämättä oikea ratkaisu, mikäli Neymar haluaa nousta maailman parhaaksi pelaajaksi.

– Kaikki haluavat tulla maailman parhaaksi ja Barcelonassa se on mahdollista. Pariisissa se tulee olemaan todella vaikeaa, Romario sanoi espanjalaiselle El Pais -lehdelle.

Siirto PSG:hen tuo myös sievoisen summan Neymarin pankkitilille. Palkka tuskin ainakaan vähensi Neymarin haluja siirtyä pois Barcelonasta. Tulevat vuodet kertovat, kuinka fiksu liike siirto Parisiin lopulta oli.

– Elämässä tärkeintä on olla onnellinen, eikä vain taloudellisesta näkökulmasta, Romario totesi.

Lähde: Calcio Mercato