Madridissa riitti draamaa, kun Chelsea haki tärkeän vierasvoiton Atletico Madridista maalein 2-1. Ratkaisu nähtiin lisäajan lisäajalla.

Antonio Conte otti jo kertaalleen ottelussa osuneen Alvaro Moratan vaihtoon 82. minuutilla ja laittoi tilalle selvästi vähemmän tällä kaudella pelanneen Michy Batshuayin.

Lisäaikaa annettiin kolme minuuttia. Chelsea sai vielä kovan loppurynnistyksen viimeisillä hetkillä. Marcos Alonso syötti päätyrajan tuntumasta laidalta keskelle, josta Batshuayi viimeisteli varmasti pallon maaliin.

Samaan aikaan televisiokuviin kaivettiin juuri hiljattain Chelsean riveistä Atleticoon siirtynyt Diego Costa, joka painoi kasvot käsiinsä. Costa saa pelata Atleticossa vasta ensi tammikuussa seuran siirtokiellon takia. Katso video maalista ja Costan tuskailusta kastomossa täältä (Viasat).

Avauspuoliskolla Antoine Griezmann vei isännät johtoon rangaistuspotkulta. Morata teki Chelsean tasoituksen tunnin kohdalla Eden Hazardin tarkasta keskityksestä.

Chelsea nousi C-lohkon kärkeen puhtaalla pelillä. Atletico Madrid on kerännyt kahdesta ottelusta vasta yhden pisteen. Lohkon toisessa ottelussa AS Roma haki täydet kolme pistettä azerbaidzanilaisen Karabahin vieraana maalein 2-1. Roma ja Atletico tasasivat ensimmäisellä kierroksella pisteet maalittomassa tasapelissä.