Lukas Hradeckyn edustama Frankfurt otti Bundesliigassa lauantaina uskomattoman kotivoiton Stuttgartista numeroin 2-1. Suomalaisveskarin joukkue palasi voittojen tielle ottelussa, jossa riitti draamaa aivan loppuun asti.

Ante Rebicin 1-0-osuman jälkeen vieraat nousivat tasoihin Simon Terodden maalilla. Tuon jälkeen kotijoukkue näytti ajautuvan vaikeuksiin, sillä pakki Simon Falette lensi suoralla punaisella ulos 25 minuuttia ennen täyttä aikaa.

Frankfurt kuitenkin painoi voittoon vajaamiehisenä, kun lisäaikaa oli pelattu jo useampi minuutti. Hyökkääjä Sebastien Hallerin osuma takasi isännille elintärkeän potin alivoimaisena.

Hradeckyn edustama Frankfurt nousi sarjassa kymmeneen pisteeseen. Joukkueen kausi jatkuu kahden viikon kuluttua.