Islannin maajoukkueen supertähti Gylfi Sigurdsson oli äärimmäisen turhautunut, kun hän asteli lauantaina Ratinan kentältä pukukopin suojaan.

Kotijoukkue Suomi oli juuri ottanut 1-0-voiton Alexander Ringin häikäisevällä vapaapotkumaalilla.

Sigurdsson, 27, ei peitellyt tunteitaan ottelun jälkeen.

– Olen erittäin pettynyt. Todella huono esitys meiltä. Olemme erittäin pettyneitä omaan peliimme, kertoo Sigurdsson SuomiFutikselle.

Islantilaistähden oli vaikea selittää, mikä vierasjoukkueen pelissä lauantaina tökki.

– En osaa sanoa. Suomi teki tietysti maalin heti pelin alkuhetkillä vapaapotkusta, mutta mielestäni he eivät luoneet ollenkaan tilanteita ennen kuin saimme punaisen kortin, kun yritimme hakea tasoitusta. Siitä huolimatta me olimme kaukana omasta, normaalista pelistämme. Niin se vain välillä menee.

– Olimme joukkueena todella huono tänään. Emme saaneet omaa peliämme missään vaiheessa käyntiin. He tuntuivat voittavan jokaisen kakkospallon ja olivat meitä edellä monessa asiassa. Henkilökohtaisesti olen erittäin pettynyt myös omaan pelaamiseeni.

Kolme pistettä jäivät Suomeen, mutta Sigurdssonin mielestä kotijoukkueenkaan pelaamisessa ei ollut liikaa kehumista.

– En usko, että kumpikaan joukkue olisi ansainnut voittaa. Mielestäni hekään eivät pelanneet niin hyvin. Mutta me olimme vain niin huonoja, että mekään emme ansainneet tästä pelistä mitään. En valita heidän pelaamisestaan. Minusta vain tuntuu, että he eivät tehneet tarpeeksi ansaitakseen voittoa.