Liverpool jäi 1-1-tasapeliin Spartak Moskovan vieraana Mestarien liigassa tiistai-iltana.

Spartak antoi vieraille shokkihoitoa 23. minuutilla, kun brassipeluri Fernando laukoi vapaapotkusta komeasti kotijoukkueen johtoon. Katso video hienosta osumasta täältä (Viasat).

Philippe Coutinho toi kuitenkin vieraat nopeasti tasoihin. Sadio Mane tarjoili ja Coutinho viimeisteli varmasti boksin sisältä.

Toisella puoliajalla ei osumia nähty, joten Moskovan illassa päädyttiin pistejakoon. Sevilla voitti lohkon toisessa ottelussa Mariborin selvästi lukemin 3-1 ja nappasi lohkon kärkipaikan. Avauskierroksella Liverpool pelasi tasapelin Sevillan kanssa ja Spartak sekä Maribor jakoivat pisteet 1-1-tasalukemin.