Valioliigaseura Evertonin pelipaidoissa voidaan jatkossa nähdä huippusuositusta Angry Birdsistä tuttuja lintuja. Liverpoolilaisjoukkue nimittäin vahvistaa verkkosivuillaan tehneensä paitasponsorisopimuksen mobiilipelin takana olevan suomalaisyhtiö Rovion kanssa.

Angry Birds -logo nähdään jo ensimmäistä kertaa Everton-nutussa tämän päivän vierasottelussa Manchester Unitedia vastaan. Seuran tiedotteen mukaan sopimus on monivuotinen.

– Olemme innoissamme, voidessamme tuoda Evertonin kanssa tehdyn yhteistyön kautta Angry Birdsin Englannin jalkapallon korkeimmalle tasolle. Olemme löytäneet yhteistyökumppanin, joka jakaa arvomme laittamalla fanit muun edelle, Rovion markkinointijohtaja Ville Heijari kehui yhteistyötä.

Joulukuussa 2009 ilmestynyt Angry Birds on nousut vuosien varrella maailmanlaajuiseksi ilmiöksi. Peliä on ladattu ympäri maailmaa noin 3,7 miljardia kertaa.