Norsunluurannikon maajoukkuepuolustaja Brice Dja Djedjen mukaan häntä on kohdeltu Watfordissa kuin koiraa.

Dja Djedje, 26, saapui Watfordiin viime vuoden kesänä ranskalaisesta Marseillesta. Hänestä povattiin jopa yhtä kauden onnistuneinta hankintaa, sillä maajoukkuepuolustaja siirtyi Englantiin vain 3,5 miljoonalla eurolla. Totuus on kuitenkin ollut aivan toisenlainen.

Hän pääsi viime kaudella pelaamaan vain kahdessa ottelussa, joista molemmat olivat FA Cupissa. Tänä kesänä Dja Djedje sai tietää, että hän ei tulisi esiintymään kuluvan kauden Valioliigassa ainakaan ennen tammikuuta. Häntä ei ollut nimetty Watfordin liigaryhmään, mistä hän kuuli hänen isältään, joka oli lukenut asiasta lehdestä.

– En ymmärrä tätä yhtään. He tekevät päätöksensä, mutta se sattuu, koska en voi tehdä työtäni. Tästä on tulossa sietämätöntä. Se, että saan tietää tästä lehdistön kautta on käsittämätöntä. On rajoja, joita ei pitäisi ylittää, sanoi Dja Djedje L’Equipen haastattelussa.

– En voi enää vain pysytellä hiljaa. Minua on kohdeltu kuin koiraa.

– En ole onnellinen täällä. Harjoittelen koko viikon ja istun viikonloput sohvalla. Se on hirveää. Vaikka he maksavat minulle joka kuukausi, niin se ei tarkoita, että minun tulisi hyväksyä kaikki tämä.

Dja Djedje toivoo pikaista ratkaisua tilanteelleen.

– Minun on lähdettävä. Joko lainalle tai vakituisesti. Haluan löytää uudestaan kilpailun maun. Olen ollut valmis joulukuusta lähtien enkä voi odottaa enää yhtään pidempään.

– Hulluinta on, että muut seurat kyselivät kesällä mahdollisuudesta lainata minut, mutta Watford kieltäytyi.