Manchester Cityn manageri Pep Guardiola on kyseenalaistanut Englannin liigacupin tarpeellisuuden. Espanjalainen sanoo, että kilpailu on vain energian tuhlausta, jonka voitosta saa vain vähän tunnustusta.

– Palkinto on hyvä, mutta tuhlaat paljon energiaa siihen turnaukseen, espanjalainen sanoi BBC:n mukaan.

Guardiola liittyi samaan kuoroon Manchester Unitedin managerin Jose Mourinhon kanssa, joka jaksaa joka vuosi kertoa mielipiteensä Englannin pelimääristä ja niiden haitallisuudesta Euroopassa kilpailemisen kannalta.

City alkaakin olla pienoisessa otteluruuhkassa, kun se kohtaa Crystal Palacen lauantaina Valioliigassa ja heti tiistaina Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa Shakhtar Donetskin. Seuraavana lauantaina on vuorossa kova kamppailu Chelsea vastaan Valioliigassa.

– Et voi kuvitellakaan millaista on pelata Tony Pulisin West Bromwichia vastaan 90 minuuttia niissä olosuhteissa. Sitten matkustaa kolme tai neljä tuntia bussissa ja kolme päivää myöhemmin kohtaat Crystal Palacen ja taas kolmen päivän jälkeen Shakhtar Donetskin, Guardiola kiukkusi.

– Managereille se on energian tuhlausta, mutta tiesimme tämän kun tulimme tänne, joten tämä ei ole niinkään valittamista. Jos on pelattava, niin on pelattava.