Liverpoolin brasilialaistähti Philippe Coutinho puhui ESPN:n haastattelussa ensimmäistä kertaa tapahtumatta jääneestä siirrostaan FC Barcelonaan.

Barcelona teki 25-vuotiaasta Coutinhosta kesällä kolme tarjousta, jotka Liverpool hylkäsi välittömästi. Brassitähti kirjoitti seuralleen myös virallisen siirtopyynnön, mutta Liverpool ei järkkynyt kannassaan.

Tiistaina Coutinho pelasi ensimmäisen pelinsä Liverpoolin kanssa tällä kaudella, kun joukkue päätyi 2-2-tasapeliin Sevillan kanssa Mestarien liigassa. Alkukaudesta Coutinho oli sivussa selkävaivan takia, joskin hän esiintyi maajoukkuetauolla kahdessa karsintaottelussa Brasilian kanssa.

Brassitaituri myöntää, että hän oli kiinnostunut maisemanvaihdoksesta.

– Sain työtarjouksen, ja välillä sitä kiinnostuu, välillä ei. Kaikki tietävät, että minä olin kiinnostunut, kuten perheenikin. Se oli suuri kunnia saada tarjous niin mahtavalta seuralta.

– Mutta se on myös valtava kunnia olla täällä. Liverpool on mahtava seura maailmanlaajuisesti. Olen täällä ja tulen antamaan parhaani kuten aina. Teen kovasti töitä ja keskityn joukkueemme tavoitteisiin sekä hyvän kauden pelaamiseen.