PSG löylytti Bayern Münchenia kotonaan peräti maalein 3-0. Pariisilaisten supertähdet Neymar ja Edinson Cavani olivat hyvässä iskussa.

Viime viikkoine keskustelu PSG:n ympärillä on pöyrinyt nimenomaan Neymarin ja Cavanin ympärillä. Lyonia vastaan pelatussa ottelussa kinastelu rankkarin ja vapaapotkun ampumisesta sai melkoiset mittasuhteet.

Keskiviikkoiltana Bayernia vastaan tähtikaksikko oli hurjalla pelipäällä, eikä riidoista ollut tietoakaan. Cavani jopa lohdutti Neymaria tilanteessa, jossa brassitaituri hukkasi avopaikan (artikkelikuva).

PSG antoi melkoista shokkihoitoa Bayernille heti toisella minuutilla. Neymar piti saksalaisten puolustusta pilkkanaan ja tarjoili pallon Dani Alvesille, joka laukoi pallon maaliin Bayern-vahti Sven Ulreichin jalkovälistä sisään. Ulreich on joutunut tukalaan tilanteeseen, kun ykkösvahti Manuel Neuer loukkantui pitkäksi aikaa, lue lisää täältä.

Puolen tunnin kohdalla oli Cavanin vuoro. Kylian Mbappe tarjoili ja Cavani tykitti pallon 16-rajan tuntumasta maaliin. Osansa saa kontolleen ottaa myös Ulreich, kuten Viasatin asiantuntija Pasi Rautiainen sanoi studiossa Mika Kottilalle:

– Sinun friidutkin olisi ottaneet tuon, Rautiainen sanoi tauolla.

Neymar kruunasi iltansa reilun tunnin kohdalla tekemällä 3-0-maalin. Tällä kertaa Mbappe teki upean esityön kisutellen Bayern-puolustusta ja pelaten pallon maalin eteen, josta Neymar tuikkasi sen sisään.

3-0-voitto oli PSG:ltä melkoinen myrskyvaroitus. Kun muistetaan vielä se, että avausottelussa pariisilaiset kävivät pyyhkäisemässä Celticin yli lukemin 5-0.