Real Madridin kasvatti Borja Mayoral osoitti, että päävalmentaja Zinedine Zidane voi luottaa häneen hädän hetkellä.

Viime kauden Wolfsburgissa lainalla viettänyt Mayoral, 20, aloitti sunnuntaina madridilaisjoukkueen hyökkääjänä Karim Benzeman ja Cristiano Ronaldon ollessa sivussa. Nuori espanjalainen kiitti vastuusta iskemällä joukkueensa avausmaalin 3-1-vierasvoitossa Real Sociedadia vastaan. Hän oli aiemmin tällä kaudella pelannut vain 14 minuuttia.

Mayoral paljasti, että hän sai ottelun jälkeen useita onnitteluviestejä ja kertoi, että niistä tärkein tuli juuri hyökkääjäkollega Benzemalta, joka on loukkaantumisen takia ulkona madridilaisten kokoonpanosta useamman viikon.

– Sain useita viestejä, mutta se, jota arvostin eniten tuli Benzemalta, jota arvostan suuresti, sanoi Mayoral managingmadrid-sivuston mukaan.

Realin ykköstähti Ronaldo on pelikieltonsa jälkeen jälleen edustuskelpoinen keskiviikkona La Ligan ottelussa Real Betisiä vastaan. Zidane antoi sunnuntain pelin jälkeen ymmärtää, että Mayoralille saattaa olla luvassa minuutteja myös jatkossa Ronaldon ja Gareth Balen rinnalla.

– Hän voi pelata tärkeässä roolissa ja osoitti sen tänään. Olen iloinen, sillä sitä me haluamme pelaajiltamme. Haluamme, että he yrittävät kaikkensa, kun he pelaavat, ja hän teki niin, kehui Zidane Mayoralia ottelun jälkeen.