Ronald Koeman läksytti Evertonin pelaajia Eurooppa-liigan farssin jälkeen: ”He ovat peloissaan”

© Kuva: Getty Images

Everton joutui tyytymään torstaina Eurooppa-liigassa kotikentällään 2-2-tasapeliin kyproslaista Apollon Limassolia vastaan.

Englantilaisjoukkue johti ottelua viimeiselle viidelle minuutille lähdettäessä ja pääsi pelaamaan loppuhetkillä vieläpä yhden pelaajan ylivoimalla, kun Apollonin puolustaja Valentin Roberge ajettiin suoralla punaisella ulos 86. minuutilla.

Vain kaksi minuuttia myöhemmin Hector Yuste toi kuitenkin vierasjoukkueen tasoihin.

Everton on kahden pelatun ottelun jälkeen E-lohkon viimeisellä sijalla. Ensimmäisessä pelissä se hävisi italialaiselle Atalantalle 0-3.

”Toffeesin” manageri Ronald Koeman oli torstaina äärimmäisen pettynyt suojattiensa esitykseen.

– En voi väittää, etteivätkö he taistele tai juokse, mutta he ovat peloissaan. Heitä pelottaa pelaaminen, ja se on päässyt pelaajien päähän. Managerina voi auttaa ja tukea heitä, antaa heille itseluottamusta, sanoi Koeman Talksportin haastattelussa.

– Mutta kun pilli soi, käteni ovat sidotut. On pelaajan työ antaa toiselle pelaajalle vaihtoehtoja. Me olemme peloissamme. Meitä pelottaa pelata ylöspäin, ja se tekee tästä vaikeaa.

– Me tiedämme, mistä kannattajat pitävät. He haluavat, että menemme ylöspäin. He eivät pidä siitä, kun joukkue pelaa jatkuvasti alas, alas, alas. Ensimmäisen 20 minuutin aikana jokainen syöttömme oli taaksepäin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.