© Kuva: Getty Images

Saksalaistoimittajalta villi väite: Bayern Müncheniin kesällä uusi valmentaja

Saksalaistoimittaja Raphael Honigsteinin mukaan Bayern Münchenin päävalmentaja Carlo Ancelotti tulee tekemään ensi kesänä tilaa Hoffenheimin 30-vuotiaalle käskyttäjälle Julian Nagelsmannille.

– En sanoisi, että Ancelotti on viimeisillään, mutta tällä hetkellä on olettamus, että hän ei luultavasti jatka ensi kesää pidemmälle sopimuksestaan huolimatta, kertoi Honigstein BBC:n Euro Leagues -podcastissa.

Italialaisvalmentajan sopimus Bayernin kanssa päättyy kesällä 2019.

Nagelsmann kertoi hieman yllättävästi tällä viikolla, että Bayern Münchenin valmentaminen on hänen unelmansa.

– Vaimoni ja lapseni muuttavat pian Müncheniin. Meillä on siellä sukulaisia ja olemme rakentamassa taloa sinne. Se on kotimme, sanoi Nagelsmann Eurosportin haastattelussa.

– Bayernilla on aina ollut merkittävä rooli unelmissani. Asuin Münchenissä monta vuotta. Olen erittäin, erittäin onnellinen elämässäni. Bayern München tekisi minusta vielä hieman onnellisemman, mutta koko onnellisuuteni ei riipu Bayernista.

Honigsteinin mukaan Hoffenheim-valmentajan saapumisesta Münchenin suurseuraan ei ole epäilystäkään. Hän uskoo, että Bayern ei aio sivuuttaa mahdollisuutta tuoda nuorta saksalaisvalmentajaa joukkueeseen.

– Luulen, että se on jo sovittu. Uskon, että se tapahtuu ensi vuonna ja uskon, että he näkevät hänet ainutlaatuisena valmentajalahjakkuutena tässä sukupolvessa.

– Jos he eivät ottaisi häntä, se olisi samantapainen virhe kuin vuonna 2008, kun he palkkasivat Jürgen Kloppin sijasta Jürgen Klinsmannin. He eivät halua tehdä samaa virhettä, koska he tietävät, että jos he eivät ota häntä, Borussia Dortmund tulee viemään hänet.

Bayern Münchenin entinen pelaaja Mario Basler väitti taannoin, että Ancelotti olisi jättämässä seuran jo tammikuussa, mutta italialaisluotsi kiisti väitteen. Lue lisää.

» MM-uutiset, otteluohjelma, lohkot, tilastot, pelaajat – kaikki MM 2018 -sivultamme!