Serie A:ssa on tällä kaudella saanut peliminuutteja kaksi suomalaista, Perparim Hetemaj sekä hiljattain SPAL:n riveihin siirtynyt Sauli Väisänen. Kolmas suomalainen kolkuttelee jo Serie A:n portteja Laziossa ja hän on Abukar Mohamed.

Mohamed siirtyi viime tammikuussa Turun Palloseurasta Italian suurseura Lazion riveihin. Kaiken kukkuraksi vasta 18-vuotias keskikenttäpelaaja pääsi jo viime kaudella vaihtopenkille seuraamaan Lazion otteita, vaikka kausi piti alunperin kulua Primavera-joukkueessa, eli Lazion A-junioreissa.

– Se tuli aikamoisena yllätyksenä, että he halusivat minut sinne tosissaan ja nayttivät sen sillä, että pääsin heti edustuksen mukaan siellä. Viime kausi meni ihan hyvin, vaikka olin hieman loukkaantuneena myös, Mohamed kertoi Huuhkaja tv:lle.

Lazio kuuluu Serie A:n kärkiseuroihin, josta hyvä osoitus oli heti kauden alussa, kun Lazio kaatoi Juventuksen Italian Supercupissa. Kovasta joukkueesta huolimatta Mohamed haluaa tällä kaudella saada debyytin Serie A:ssa.

– Tämä kausi on lähtenyt hyvin käyntiin. Kyllä siitä peliajasta täytyy taistella. Mutta vaikka olen näin nuori, niin haluan ottaa pelipaikan sieltä (edustusjoukkueesta), Mohamed täräytti.