SJK tiedotti lauantai-iltana antaneensa potkut päävalmentajalleen Jose Manuel Rocalle. Loppukauden valmentaa Toni Lehtinen sekä Brian Page, lue lisää täältä.

Sosiaalisessa mediassa osattiin repiä huumoria SJK:n kolmansista valmentajapotkuista vuoden sisään. Simo Valakari sai lähteä kauden alla, Sixten Boström kesäkuussa ja nyt potkut sai Roca.

– Teinityttöjen seinilläkin pysyy samat julisteet pidempään kuin Seinäjoella valmentajat. Huikea sirkus, kirjoitti Twitterissä KuPS:n entinen hyökkääjä Ilja Venäläinen.

– Jos Sarajärvestä tulee Palloliiton puheenjohtaja, käy sääliksi Palloliiton työntekijöitä, sen sijaan sivalsi suomalainen futislegenda Atik Ismail.

Twitterissä myös kummasteltiin SJK:n tiedotteessa ollutta Rocan puheenvuoroa, jossa kehuttiin vuolaasti puheenjohtaja Raimo Sarajärveä.

– Ennen lähtöäni haluan toivottaa koko SJK-perheelle kaikkea hyvää loppukaudeksi ja erityisesti puheenjohtaja Raimo Sarajärvelle, joka on ollut läheinen minulle sekä tukenut minua. Toivon että kaikilla tulevilla seurajohtajilla on yhtä suuri sydän kuin hänellä on. Kiitos tästä ajasta SJK:ssa, Roca sanoi SJK:n tiedotteen mukaan.

– Onkohan itse Raimo kirjoittanut tämän tekstin. Ei ihan vakuuta, että olisi Rocan suusta, VPS:n junioreissa valmentava Aaku Laitinen ihmetteli.

Twitter-reagointeja alla:

Ilja Venäläinen

@iljavenalainen
Teinityttöjen seinilläkin pysyy samat julisteet pidempään kuin Seinäjoella valmentajat. Huikea sirkus.😂 #pitkäjänteisyys #Veikkausliiga

Atik Ismail

@atikhjk
Jos Sarajärvestä tulee Palloliiton puheenjohtaja, käy sääliksi Palloliiton työntekijöitä.

Kihaus

@AakuLaitinen
Onkohan itse Raimo kirjoittanut tämän tekstin. Ei ihan vakuuta, että olisi Rocan suusta. #raimoruoriin #veikkausliiga #SJK07

Aatu

@Adu_Haz
Ihailtavaa miten SJK on ~vuodessa muuttunut suomifutiksen edelläkävijästä yleiseksi naurunaiheeksi. 👏 #Veikkausliiga

Tommi Kukila

@TKukila
SJKn valmennuskuviot. Simo kesken hyvän talven ulos, muutama ukko kävi kokeilemas ja lopuksi menään Brianilla (Simon tapa). #Veikkausliiga