Spekulaatiot Carlo Ancelottin ympärillä käyvät kuumina – seuraavaksi Valioliigaan?

© Kuva: Getty Images

Bayern Müchenistä potkut saaneen Carlo Ancelottin tulevaisuus puhuttaa. Useamman brittimedian mukaan Ancelottin ura jatkunee seuraavaksi Valioliigassa.

Ancelotti sai torstaina kengän kuvan takalistoonsa. Viime kaudella Bayern Münchenin Bundesliigan voittoon johdattanut italialainen sai potkut joukkueen vaisujen esitysten vuoksi (uutinen).

58-vuotias huippuvalmentaja on antanut urallaan niin kovia näyttöjä, että ottajia miehelle varmasti riittää.

The Telegraphin mukaan Ancelotti olisi palailemassa todennäköisesti Valioliigaan. Hän luotsasi Chelseaa kaudet 2009-2011 johdattaen lontoolaiset Valioliigan ja FA Cupin voittoon vuonna 2010.

Brittilehden mukaan potentiaalinen paikka Ancelottin seuraavaksi työmaaksi on West Ham. Seura otti Ancelottiin yhteyttä ennen kuin se palkkasi managerikseen Slaven Bilic. West Hamin kausi on alkanut surkeasti ja Bilicin sopimus on katkolla.

Eri asia tietenkin on se, että onko Hammers tarpeeksi iso seura kokeneelle italialaisluotsille.

Myös Liverpool oli aiemmin yhteyksissä Ancelottiin, mutta Jürgen Kloppin asema managerina on vakaa. The Telegraph kirjoittaa Arsenalin olevan ihanteellinen seura Ancelottille, mutta Gunners teki juuri kaksivuotisen jatkokontrahdin Arsene Wengerin kanssa.

Ancelotti on voittanut valmentajana Englannin, Italian, Ranskan, Espanjan ja Saksan liigan mestaruudet. Mestarien liigan hän on voittanut kolmesti.