Suomalainen peliyhtiö Rovio teki hiljattain sponsorisopimuksen Valioliigasssa pelaavan Evertonin kanssa, lue uutinen. Evertoniin palanneesta tähtipelaaja Wayne Rooneysta saatetaan tehdä hahmo uusimpaan Angry Birds -peliin.

Rooney on todella tunnettu jalkapalloilija maailmalla ja peliyhtiö toivoo kasvattavan osuuttaan uusissa maissa Rooneyn avulla. Etenkin suomalaisyhtiö haluaa kasvattaa tunnettavuuttaan Kiinassa ja Kaukoidässä.

– Olemme ennenkin tehneet Angry Bird -kunnianosoituksia todellisille henkilöille, joten nyt kun teemme yhteistyötä Evertonin kanssa, voimme tuoda mielenkiintoisia hahmoja ja henkilökuvia peleihin, Rovion markkinointijohtaja Ville Heijari kertoi Press Association Sportille.

– Mahdollisesti Wayne Rooney voisi liittyä mukaan, Heijari tähdensi.

Evertonin pelipaidoissa komeilee jo Angry Birds -logo hihassa. Rovio on yksi maailman tunnetuimmista brändeistä pelialalla ja yritys haluaa tavoittaa mahdollisimman laajan yleisön Evertonin sponsorina. Valioliiga on yksi maailman tunnetuimmista urheilusarjoista.

– Se ei vain riitä, että saavutamme puhelimella pelaavat, haluamme saavuttaa urheilufanit ja television seuraajat, joten haemme todella isoa yleisöä, Heijari kertoi.

Lähde: The Sun