Evertoniin noin 50 miljoonalla eurolla kesällä Swanseasta siirtynyt Gylfi Sigurdsson oli yksi kesän siirtoikkunan isoimpia kauppoja. Islannin avainpelaaja kotiutuu parhaillaan Liverpooliin.

Elokuun viimeiset viikot olivat Sigurdssonille kiireiset. Tähtipelaaja asustelee vielä hotellissa kiireiden jäljiltä.

– Kauden ensimmäiset viikot ovat olleet todella kiireisiä. Ensin oli siirtoneuvottelut ja sen jälkeen noin viikon sisään kolme peliä. Kiireestä huolimatta tunnen oloni todella hyväksi ja pidän kaupungista. Toivottavasti löydän itselleni asuinpaikan pian, jotta pääsisin pois hotellista, Sigurdsson kertoi Valioliiga.com-sivustolle.

Everton teki muitakin kovia hankintoja kesän aikana, kun mukaan liittyivät seuran kasvatti Wayne Rooney, maalivahti Jordan Pickford sekä usean seuran kiikarissa ollut puolustaja Michael Keane.

Sigurdsson ei lähtenyt vielä liikaa uhoamaan, mutta mies uskoo Evertonin olevan tällä kaudella iskukykyinen joukkue. Kausi on lähtenyt Evertonin osalta käyntiin voitolla, tasapelillä ja tappiolla.

– On vaikea arvioida, mihin suorituksemme lopulta riittää, koska Valioliigassa jokainen peli on todella haastava ja kausi on pitkä. Olemme kuitenkin rakentaneet todella hyvän joukkueen, jossa on laadukkaita pelaajia ja sopivasti kokemusta. Uskon, että suoriudumme kaudesta todella hyvin, Sigurdsson sanoi.

Lue myös Sigurdssonin mietteet viime lauantaina Suomelle hävitystä MM-karsintaottelusta täältä.