Bayern München -tähdelle kovaa löylytystä: ”Hän luulee olevansa Messi tai Ronaldo”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin tähtipelaaja Franck Ribery oli yksi niistä pelaajista, jolla meni sukset pahasti ristiin potkut saaneen Carlo Ancelottin kanssa. Entinen Bayernin pelaaja Markus Babbel ei säästellyt Bayern-tähtiä kritiikiltä, etenkään Riberya.

– Olen vihainen, että kaikki vastuu on kaatunut Ancelottin niskaan, Babbel sanoi AS:n mukaan.

Ancelotti sai potkut viime viikolla ja potkujen jälkeen useat pelaajista ovat kritisoineet Ancelottin valmennustyyliä ja -taitoja. Arjen Robben muun muassa sanoi Ancelottin olevan huonompi valmentaja kuin hänen 12-vuotiaan poikansa valmentaja, lue lisää täältä.

Babbel pelasi urallaan Bayernin paidassa vuosina 1991-92 sekä 1994-2000. Hänen mukaan useat Bayernin tähdistä elävät menneisyydessä.

– Osa Bayernin pelaajista elää menneisyyden loistossa. Olemme olleet mestareita, olemme voittaneet Mestarien liigan, mutta se ei ole joukkueen tilanne tällä hetkellä. Olisin todella yllättynyt, jos ei Ancelotti olisi tätä ongelmaa huomannut ja yrittänyt muuttaa sitä, Babbel huomautti.

Pahimman ryöpytyksen tähtipelaajista sai Ribery.

– Ribery on tehnyt paljon seuralle ja hän oli fantastinen pelaaja aikoinaan, mutta nykyisin hän ei ole sitä, mitä hän joskus oli. Hän ei ole tehnyt maalia Mestarien liigassa kahteen edelliseen kauteen, mutta hän luulee olevansa samalla tasolla kuin Lionel Messi tai Cristiano Ronaldo, Babbel tylytti.

Riberyn edellinen osuma Mestarien liigassa tuli kaudella 2014-15. Viime kaudella ranskalaislaituri iski Bundesliigassa viisi maalia 22 ottelussa kärsien parista loukkaantumisesta kauden aikana.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta