FC Hongan suora nousu vuodessa Ykkösestä Veikkausliigaan oli hyvin lähellä. Voitto päätöskierroksella turkulaisesta TPS:stä olisi vienyt espoolaiset kotinurmella mestaruuteen.

Honka johti Kasperi Liikosen maalilla aina ottelun viimeiselle kymmenminuuttiselle saakka, mutta menetti johtonsa loppuhetkillä. Se tiesi sitä, että turkulaiset pitivät kolmen pisteen eronsa.

Hongan brasilialaisvahvistus Lucas Kaufmannin mielessä oli päällimmäisenä ikävän tuloksen jälkeen pettymys, mutta myös latautuminen tuleviin nousukarsintoihin.

– Olemme hieman pettyneitä tämän päivän tulokseen. Meidän täytyy kerätä voimia, keskittyä ja laittaa kaikki peliin, mitä löytyy. Tässä tilanteessa ei ole mitään kaduttavaa. Meidän täytyy vain kerätä itsemme ja iskeä täydellä voimalla, keskikenttäpelaaja avasi Suomifutis.comille.

Honka kohtaa nousukarsinnoissa Veikkausliigan päätöskierroksen tuloksista riippuen joko PS Kemin tai Helsingin HIFK:n. Kaufmanille vastustajalla ei ole väliä.

– Kumpikaan vastustaja ei ole minulle mieluisampi. Tietty kun tiedämme ketä vastaan pelaamme, voimme analysoida heitä ja tarkastaa heidän vahvat ja heikot kohdat. Enimmäkseen meidän täytyy kuitenkin keskittyä itseemme. Emme valitse, ketä vastaan pelaamme.

Joni Ahokas, Espoo
Twitter: AhokasJoni