JJK rysäytti kerralla peräti kahdeksan uutta jatkosopimusta – ”Erittäin hyvä tilanne”

© Kuva: Juha Tamminen

JJK on tiedottanut tehneensä liudan uusia jatkosopimuksia. Joukkueen ensi kauden runko on kasassa.

Jyväskyläläisseura julkaisi kerralla peräti kahdeksan pelaajan jatkosopimukset. Topparit Severi Vielma ja Felix Gustavsson sekä laitapelaaja Benno Hanslian ovat tehneet ensi kauden kattavat kontrahdit.

Kettulauman kapteeni Mikko Manninen jatkaa kaksivuotisella sopimuksella tuplaroolissa. Pelaamisen lisäksi hän toimii myös valmennusportaassa, jatkossa valmennuspäällikkönä vastuullaan A- ja B-nuorten sekä Villikettujen valmennuksellinen kausisuunnittelu.

Mannisen lisäksi kaksivuotisen sopimuksen allekirjoittivat keskikenttäpelaajat Aatu Manninen ja Samu Suoraniemi sekä puolustajat Honar Abdi ja vuonna 2000 syntynyt lupaus Sami Nissinen.

– Sopimusten suhteen on nyt erittäin hyvä tilanne, meillä on jo joukkueen runko kasassa ensi kaudellekin. Koskaan aiemmin omalla valmennusurallani ei olla oltu joukkueenrakennuksessa näin pitkällä näin varhaisessa vaiheessa, JJK:n päävalmentaja Juha Pasoja iloitsee tiedotteessa.

Sarjajumbo JJK:lla on kosolti panosta loppukauden peleissään, kun Veikkausliigaa on pelaamatta vielä neljä kierrosta. Karsijan paikalla oleva HIFK:n on kuuden pisteen päässä.

Pasojan miehistö kohtaa torstaina kotonaan Ilveksen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.