Bayer Leverkusen kohtasi vierasottelussa Bundesliigassa Borussia Mönchengladbachin. Suomen A-maajoukkuehyökkääjä Joel Pohjanpalo aloitti ottelun penkiltä.

Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta loistavasta, sillä he osuivat Leverkusenin verkkoon jo seitsemännellä minuutilla. Ensimmäinen puoliaika päättyi näihin lukemiin.

Toisella puoliajalla alkoikin sitten vierasjoukkueen tykitys. Sven Bender tasoitti ottelun 48. minuutilla. Leon Bailey, Julian Brandt ja Kevin Volland lisäsivät joukkueensa johdon lukemiin 4-1.

Joel Pohjanpalo pääsi kentälle Vollandin tilalle kun peliä oli pelattu 79. minuuttia.

Suomalaisen ei tarvinnut kauaa kentällä onnistumista odotella. Hän sai iskeä kauden ensimmäisen maalinsa Bundesliigassa 81. minuutilla. Pohjanpalo sai syötön Julian Brandtilta maalivahdinalueen sisään ja tästä hyökkääjä ei erehtynyt.

Ottelu päättyi lopulta näihin 5-1-lukemiin.

Pohjanpalon ajatuksia voit lukea SuomiFutis-sivustolla Jollen Danger Zonella.