Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho ei halua valittaa tähtipelaajiensa loukkaantumisista.

Zlatan Ibrahimovicin ja Marcos Rojon lisäksi ManU:n pitkäaikaispotilaiden listalle liittyi syyskuussa seuran ennätyshankinta Paul Pogba. Ibrahimovicin, 35, ja Rojon, 27, odotetaan palaavan pelikentille vuodenvaihteen paikkeilla. Pogban, 24, toipumisajasta ei ole varmaa tietoa, mutta Mourinhon mukaan ranskalainen pelintekijä on sivussa pitkään.

Toistaiseksi ManU:n kone ei ole yskinyt, vaikka Pogba ja kumppanit ovatkin olleet sivussa. Ranskalaistähti loukkasi itsensä sveitsiläistä Baselia vastaan Mestarien liigan ottelussa, joka päättyi Unitediin 3-0-voittoon.

Mourinhon joukot ovat jatkaneet voittojen tiellä myös Basel-ottelun jälkeen. Viiden edellisen ottelun saldo on viisi voittoa maalierolla 17-2.

Portugalilaismanagerin mukaan loukkaantumisista valittaminen viestittäisi, että hän ei luota tähtipelaajiensa korvaajiin, mistä ei ole Mourinhon mukaan kyse.

– Me emme ikinä ikävöi loukkaantuneita pelaajia. Niin me ajattelemme. He ovat loukkaantuneita, me emme ajattele heitä, sanoi Mourinho Goalin mukaan.

– Tämä on muille mahdollisuus nostaa päätään ja saada mahdollisuus, joten se on hyvä asia.

– Jos valitamme kokoajan loukkaantumisista, niin se vaikuttaa siltä, että emme luota muihin, ja meidän on luotettava.

United kohtaa maajoukkuetauon päätyttyä seuraavassa ottelussaan (14.10) Liverpoolin Valioliigassa.