© Kuva: Getty Images

Juhlivatko Chilen pelaajat baarissa ja jättivät harjoituksia välistä? ”Jokainen katsokoon peiliin”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Chile putosi MM-kisoista pois, kun se hävisi päätöskierroksella Brasilialle maalein 0-3. Chilen ykkösvahti ja kapteeni Claudio Bravo ei peitellyt pettymystään. Maajoukkueen lähipiiristä kantautui hurjia väitteitä pelaajien sitoutumisesta.

Bravon vaimo Carla Bardo harmitteli Instagramissa koko maansa puolesta, kun kisapaikka jäi haaveeksi. Bardolla oli myös ilmeisesti jotain sisäpiiritietoa joukkueen toiminnasta, sillä hän väitti osan pelaajista juhlineen railakkaasti ennen tärkeitä maaotteluita.

– Kiitos maajoukkueelle kaikista kauniista hetkistä. Kiitos Kapteeni Amerikalleni kaikesta koetusta. Se oli todella upeaa.

– Kuitenkin, kun pelaajat pukevat maajoukkuepaidan ylleen, sen pitää tapahtua ammattimaisesti. Tiedän, että suurin osa antoi kaikkensa, mutta jotkut kävivät bilettämässä eivätkä edes osallistuneet harjoituksiin juopottelunsa jälkeen, Pardo kirjoitti Instagramin kuvatekstissä.

Maajoukkueuransa mahdollisesti MM-karsintoihin päättävä Bravo ei lähtenyt suoraan kommentoimaan vaimonsa väitteitä, mutta rivien välistä voi jokainen tehdä omat tulkintansa.

– En puhu sisäisistä asioista, mutta jokainen katsokoon peiliin ja tehköön mitä tekee. Jokaisen täytyy ottaa vastuu tekemisistään. Me olemme kaikki aikamiehiä, Manchester Cityn maalivahti sanoi El Comerciolle.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon