Katso video: MLS-tähdeltä huikea temppu – joi oluen kesken tuuletuksen

© Kuva: Getty Images

Pohjoisamerikkalaisessa MLS-sarjassa saatiin runkosarja loppuun sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Toronto FC:n italialaistähti Sebastian Giovinko nauratti katsojia Atlanta Unitedia vastaan pelatussa ottelussa.

Jozy Altidore toi Toronton tasoihin tunnin kohdalla. Altidore tuuletti maalia ja hänen kanssa maalia riensi tuulettamaan myös joukkuekaveri Giovinko. Atlantan kannattajat eivät olleet kovin innoissaan Toronton tasoituksesta ja katsomosta lensi oluttuoppi kohti pelaajia.

Giovinko otti tuopista muina miehinä huikan ja heitti muovituopin takaisin katsomoon. Ottelu päättyi lopulta 2-2-tasapeliin.

Toronto lähtee MLS-sarjan pudotuspeleihin Itäisen konferenssin voittajana ja se etenee suoraan toiselle kierrokselle. Atlanta kohtaa Neljännesvälierissä Jukka Raitalan edustaman Cuolumbus Crew’n. Alexander Ringin edustama New York City FC sijoittui Itäisen konferenssin toiseksi ja etenee myös suoraan pudotuspelien toiselle kierrokselle.

Katso video tilanteesta alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

 


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.