KTP:n unelma noususta mureni – Klubi 04 otti liigapelaajien voimin vahvan otteen nousuun

© Kuva: Juha Tamminen
Hammers haastaa Man Unitedin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Lauantaina pelattiin Kakkosen nousukarsintaottelut.

AC Kajaani varmisti nousun ensi kaudeksi Ykköseen voittamalla toisessa osaottelussa KTP:n maalein 3-2 (yhteismaalit 6-3). Näin ollen KTP jatkaa vahvasta kaudesta huolimatta ensi kaudella pelejä Kakkosessa. KTP putosi viime kauden päätteeksi Ykkösestä ja tavoitteena oli nousta nopeasti takaisin, mutta vauhtia on nyt haettava ainakin toisen kauden verran.

Toisessa nousukarsinnassa pelattiin vasta ensimmäinen osaottelu. Klubi 04 pyöritteli FC Viikinkejä Helsingin paikalliskamppailussa maalein 5-1. Klubi 04:n riveissä pelasi useampia pelaajia, jotka ovat tällä kaudella olleet HJK:n liigamiehistössä.

Maalissa torjui Markus Uusitalo, puolustuksessa luuti debyytin hiljattain Veikkausliigassa tehnyt Valtteri Vesiaho. Laiturin paikalla viiletti vahvan alkukauden Veikkausliigassa pelannut 19-vuotias ghanalaishyökkääjä Evans Mensah, joka onnistui myös maalinteossa.

Toinen osaottelu pelataan 21. lokakuuta.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Hammers haastaa Man Unitedin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!