Lähde: Arsenal kiinnostaa Carlo Ancelottia – mikä on rapaa niskaan saaneen Arsene Wengerin kohtalo?

© Kuva: Getty Images

Bayer Münchenin peräsimestä taannoin potkut saanut Carlo Ancelotti on ollut tapahtuman jälkeen jo monien eri huhujen kohteena.

Valmentajana Englannin, Italian, Ranskan, Espanjan ja Saksan liigan mestaruuksia juhlinutta italialaista on viety moneen suuntaan. Yksi vaihtoehto brittiläisen Metron mukaan on Arsenal, joka huhuissa tosin on ollut jo aiemmin esillä.

Lähteen mukaan hän voisi sopia tykkimiehiin mainiosti, sillä pitkäaikaisen päävalmentaja Arsene Wengerin alaisuudessa joukkueen kone on yskinyt pahemman kerran. Syksyn karun alun jälkeen Valioliigassa Arsenal oli kuitenkin kivunnut lähelle kärkeä ennen lauantain pelejä.

Potkut kokenut päävalmentaja on Metron mukaan päättänyt pysyä vapaana agenttina koko loppukauden, mutta tulevaisuudessa hän haluaa korvata Wengerin. Sivusto tosin väittää, että Arsenalin ”työskentely” ohjaa Ancelottin ajatuksia nyt.

Kovasti rapaa niskaansa saanut Wenger kirjoitti viime kauden jälkeen joukkueensa kanssa kahden vuoden jatkopahvin, eli tällä hetkellä ensi kausi olisi nykyisen kontrahdin viimeinen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.