Lohkovoittajana vakuuttavasti suoraan MM-kisoihin – silti valmentajalle kenkää karsintojen päätteeksi

© Kuva: Getty Images
Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Uutta tulemista tekevä Serbia selvitti tiensä ensi kesän MM-turnaukseen voitettuaan oman karsintalohkonsa. Serbian ainoa tappio karsinnoissa tuli lokakuussa vieraskentällä Itävaltaa vastaan. Se kuitenkin jätti karsinnoissa taakseen viime vuoden EM-kisoissa mukana olleet Irlannin, Walesin ja Itävallan, ja palasi arvokisoihin ensi kerran sitten vuoden 2010.

Olisi voinut kuvitella, että Serbian lohkovoittoon luotsannut päävalmentaja Slavoljub Muslin olisi jonkinlainen kansallissankari. Ilmeisesti ei ole, sillä Serbian jalkapalloliitto päätti maanantaina erottaa 64-vuotiaan Muslinin tehtävästään.

– FSS (Serbian jalkapalloliitto) on päättänyt yhteisymmärryksessä Muslinin kanssa päättää hänen työsopimuksensa. Hänen kakkosvalmentajansa Mladen Krstajic hoitaa valmentajan tehtävää, kunnes uusi päävalmentaja on nimitetty, maan palloliiton tiedotteessa todettiin BBC:n mukaan.

Aiemmin muun muassa Bordeaux’ta, Belgradin Punaista Tähteä ja venäläisiä Spartak Moskovaa ja Krasnodaria valmentanut Muslin otti Serbian päävalmentajan tehtävät hoitaakseen toukokuussa 2016.

Twitterissä pidetään yhtenä Muslinin potentiaalisena seuraajaehdokkaana pelaajalegenda Dragan Stojkovicia, joka valittiin vuoden 1990 MM-turnauksen tähdistöjoukkueeseen. Stojkovic valmentaa tätä nykyä kiinalaista Guangzhou R&F FC:tä.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!