Maajoukkuetähdet kiittelevät kuorossa Veli Lampea – Huuhkaja-kapteeni: ”Ei mitään syytä tulla takaisin”

© Kuva: Juha Tamminen
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

VPS:n puolustaja Veli Lampi kertoi aiemmin tällä viikolla lopettavansa uran tähän kauteen. Lampi on pelannut urallaan Suomen A-maajoukkueessa 33 ottelua, jonka lisäksi mies on juhlinut muun muassa Sveitsin mestaruutta kahdesti ja Suomen mestaruutta kerran.

Useat maajoukkueesta tutut tähtipelaajat ovat kiittäneet Lampea Twitterissä. Huuhkajien nykyinen kapteeni Tim Sparv kiitteli Lampea ja vitsaili, ettei hänellä ole enää syytä tulla takaisin Vaasaan. Sparv pelasi kaudella 2008 lainalla VPS:ssä.

– Kiitos kaikesta Veka! Hieno ihminen ja mahtava pelaaja, Sparv sanoi.

Lampi kiitti Sparvia hienoista sanoista ja muistutti, että Vaasassa odotellaan jo Sparvin kotiin paluuta.

– Mutta nyt kun lopetat niin minulla ei ole mitään syytä tulla takaisin Vaasaan, Sparv vitsaili.

Jos et näe alla olevia twiittejä, voit katsoa ne täältä. (Juttu jatkuu twiittien jälkeen.)

Myös HIFK:n tähtipelaajat Mikael Forssell sekä Mika Väyrynen lähettivät kiitos-terveiset Lammelle. Lampi pelasi Väyrysen ja Forssellin kanssa yhdessä HJK:ssa viimeksi kaudella 2014.

– Kiitos yhteisistä pelivuosista. Mahtava ura. Loistava joukkuekaveri, mutta ennen kaikkea aivan mieletön persoona kentän ulkopuolella, Väyrynen kirjoitti.

– Veksteri, minunkin puolesta mielettömästi onnea AIVAN huikeasta urasta ja kiitos mahtavista hetkistä kentällä ja kentän ulkopuolella. Olet upea mies, Forssell kiitti.

Myös entinen HJK-kapteeni ja nykyisin KuPS:a edustava Sebastian Sorsa lähetti kiitokset Lammelle. Jos et näe alla olevia twiittejä, voit katsoa ne täältä.

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!