Ranskan liigassa Mario Balotellin, 27, edustama Nice hävisi sunnuntaina kotonaan Marseillelle maalein 2-4. Balotellia syytettiin ottelun jälkeen siitä, ettei hän olisi uskaltanut ampua rangaistuspotkua.

Balotelli teki ottelun avausmaalin jo neljännellä minuutilla. Jean Seri lisäsi vielä johtoa 16. minuutilla, mutta sen jälkeen Marseille vastasi maalien tekemisestä.

Tauolle mentiin Marseillen 3-2-johdossa, kun Lucas Ocampos osui kahdesti ja kertaalleen pallo meni Nicen pelaajasta omaan maaliin. Luiz Gustavo lisäsi johdon kahteen maaliin heti toisen puoliajan alussa.

Nice sai rankkarin 82. minuutilla, kun Allan Saint-Maximin kaadettiin. Neljä maalia neljässä pelaamassaan ottelussa viimeistellyt Balotelli ei kuitenkaan asettunut pallon taakse, vaan laukojaksi asteli Alassane Plea. Marseillen maalivahti Steve Mandanda kuitenkin venyi komeasti vedon eteen.

Ottelun jälkeen Balotellia syytettiin siitä, ettei hän olisi uskaltanut ampua rankkaria.

– Älkää höpöttäkö, että en olisi uskaltanut muka ampua rankkaria. Olen laukonut paljon pahemmissakin paikoissa. Yritin auttaa joukkuetoveria, jolla oli menossa vaikea ilta. Ihan totta, he, jotka luulivat minun pelkäävän, eivät ole nähneet minun pelaavan jalkapalloa. Idiootit, Balotelli kirjoitti Instagramissa.

Lähde: getfootballnewsfrance.com