Mitä ihmettä? – PSG-tähti muutti ruokavaliotaan vasta kun joutui vaihtopenkille

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Paris Saint-Germainin laituri Lucas Moura, 25, on päättänyt tehdä kaikkensa saadakseen paikkansa takaisin avauskokoonpanosta. Tai voisi kysyäkin, että mitä Lucas on aiemmin tehnyt.

PSG vahvistui hurjasti kesän aikana, kun muun muassa Kylian Mbappe ja Neymar siirtyivät pariisilaisten riveihin. Viime kaudella hyvin pelannut Lucas on päättänyt muuttaa ruokavaliotaan päästäkseen hyvään kuntoon. Joku voisi kysyä, miten tuo päätös voi tapahtua vasta nyt, kun mies pelaa kuudetta kauttaan PSG:ssä ammattilaisena.

– Nyt syön ohjeiden mukaan. En syö pizzaa tai grilliruokia enää, vaikka niitä kovasti ikävöin. Mutta yritän parantaa fyysistä kuntoani, Lucas kertoi UOL Esportelle.

Viime kaudella Lucas pelasi vahvan kauden PSG:ssä. Brasilialaispelaaja teki 37 Ranskan liigan ottelussa kahdeksan maalia. Tällä kaudella peliaika on jäänyt vähäiseksi, eikä kutsua tullut myöskään maajoukkueen mukaan, vaikka Brasilia on jo varmistanut paikkansa ensi kesän MM-kisoissa.

– Mikä tahansa tilanne onkaan maajoukkueessa, se on Titen (päävalmentajan) päätös. Minun pitää nyt keskittyä parantamaan PSG:n riveissä. Kausi alkoi minun kannaltani vaikean kautta, mutta tavoitteeni on voittaa paikka aloituksessa ja saada samanlaisia hienoja kokemuksia kuin viime vuonna, Lucas sanoi.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS