Arsenal hävisi vieraissa Watfordille lauantai-iltana 1-2. Mesut Özil tuli vaihdosta kentälle, mutta ei onnistunut maalinteossa hyvästä tekopaikasta huolimatta. Özil sai entiseltä Arsenalin pelaajalta Martin Keownilta kovan ryöpytyksen otteistaan.

– Huippupelaajien täytyy olla armottomia, eivätkä he pelaa vain huvikseen. En tiedä onko hänellä (Özil) tuota armottomuutta. Pallon täytyy olla verkon perukoilla. Se olisi pitänyt olla ”game over”, Arsenal on voittanut pelin, Keown tylytti Öziliä tekopaikastaan BT Sportille.

Özil ei ole tehnyt Arsenalin kanssa uutta jatkosopimusta, joka on entisestään nostattanut huhuja miehen sitoutumisesta joukkuetta kohtaan.

– Ihmiset voivat ajatella, että tylytän häntä, mutta sinun pitää olla kliininen tuollaisissa tilanteissa. Onko hän kyllästynyt? Hän missasi juuri sauman voittaa ottelu Arsenalille.

 

– Se, mitä tapahtui sen jälkeen ei olisi tapahtunut. En tiedä välittääkö hän tarpeeksi vai ei, mutta ei hän ainakaan ole tarpeeksi armoton, Keown jatkoi tylytystään.

Keown oli valmis menemään jo niin pitkälle, että hän heivaisi Özilin ulos tammikuun siirtoikkunan aikana. Toisaalta se voi olla muutenkin mahdollista, mikäli uutta jatkosopimusta ei synny.

– On vain yksi lopputulema. Kun tammikuu tulee, Mesut Özil lähtee varmasti.

Toinen tähtipelaaja, jonka sopimus päättyy tähän kauteen on hyökkääjä Alexis Sanchez. Keown pitäisi hänet kauden loppuun saakka.

– Pitäisin Sanchezin, koska hän on eittämättä heidän paras mahdollisuus selvitä Mestarien liigaan, Keown puntaroi.

Keown pelasi Arsenalissa vuosina 1984-86 sekä 1993-2004 yhteensä yli 300 Valioliigan ottelussa.

Lähde: Goal