Veikkausliigan mitaleista taistelevat Ilves sekä FC Lahti ilmoittivat keskiviikkona tuoreista jatkosopimuksista. FC Lahti teki vuoden mittaisen jatkosopimuksen Loorents Hertsin kanssa ja Ilves kaksivuotisen jatkon Felipe Aspegrenin kanssa.

Hertsi, 24, palasi kuluvaksi kaudeksi takaisin Lahteen pelattuaan kaksi kautta Vaasan Palloseurassa. Hertsi on tällä kaudella kuulunut Lahden avainpelaajiin ja jatkosopimus oli odotettu.

– En edes miettinyt muita vaihtoehtoja. Homma on toiminut hyvin ja vielä kun hoidamme loppukauden kunnialla loppuun, tulee ensi kaudesta vielä parempi, Hertsi sanoi seuran nettisivuilla.

Myös Aspegrenin, 23, jatkosopimus oli ilmeinen. Tällä kaudella 26 ottelussa pelannut Aspegren on kotiutunut hyvin Tampereelle, jonne hän siirtyi vuonna 2015 KTP:stä. Urallaan Aspegren on edustanut myös Turun Palloseuraa, FC Interiä, SJK:ta sekä HJK:ta. Seurasiirtoja Suomen sisällä ei sovi enää Aspegrenilta odottaa, ellei ihmeitä tapahdu.

– Totesin jo ensimmäisen Ilves-vuoteni jälkeen, että Suomen sisällä en vaihda joukkuetta. Täällä on hyvä olla ja hommat toimivat. Tampere on mukava kaupunki ja tuttu minulle entuudestaan. Sukulaisia ja perhettä asuu täällä. Totta kai olisi hienoa pelata joskus ulkomailla isoilla kentillä, mutta se kuvio on vielä ihan auki, Aspegren kertoi Ilveksen nettisivuilla.