OPS sai kovaa kyytiä kotikentällään lauantaina, kun noususta Veikkausliigaan taisteleva FC Honka kuritti oululaisia peräti maalein 10-0.

OPS:n reppu heilui keskimäärin yhdeksän minuutin välein. FC Honka lähti hakemaan hyvää tulosta ottelusta ja parantamaan maalieroaan, mutta tuskin kukaan osasi odottaa silti tällaista tulosta. Ei ainakaan OPS-manageri Miika Juntunen.

– En ole ikinä urani aikana, en pelaajana enkä valmentajanakaan, hävinnyt ottelua 10–0. En vain voi hyväksyä tuollaista velttoilua kentällä, häpeällinen suoritus! Joukkueessa ei ollut minkäänlaista kuria ja keskittyminen oli tipotiessään. Kauden jälkeinen saunailta peruttiin sen ottelun myötä! Juntunen ruoski omiaan seuran nettisivuilla.

OPS säilytti rumasta tappiosta huolimatta sarjapaikan ensi kaudeksi, kun Gnistan hävisi oman ottelunsa TPS:lle. Kakkoseen putoaa kauden päätteeksi siis Gnistan sekä Grankulla IFK.